Meditest Kft. termékek

Szovegbeagyazo berendezés

Mikrohullámú szövetbeágyazó készülék
MFX-800/3A

Mikrohullámú feltáró készülék (DIG-MED)

Szovegbeagyazo nagy kep Szovegbeagyazo nagy kep Szovegbeagyazo nagy kep Szovegbeagyazo nagy kep Érdekel
Feltaro berendezés

Mikrohullámú feltáró készülék
DIG-MED

Feltaro nagy kep

Mikrohullámú feltáró készülék (DIG-MED)

A kémiai elemi összetétel meghatározására szolgáló módszerek alkalmazásához általában szükség van a minta feloldására. Különösen fontos ez olyan esetekben, amikor az elemzéshez szükséges standard minták nem állnak rendelkezésre, vagy nem is állíthatók elő mesterségesen. Kőzetek, talajok, biológiai és élelmiszer minták vizsgálatakor gyakran az oldatba vitel jelenti az egyedül lehetséges útját a megbízható elemzésnek. Oldatok elemi összetételének meghatározására az analitikai atomspektroszkópia módszereinek széles skálája áll rendelkezésre monoelemes (atomabszorpciós technikák) és sokelemes (plazmaemissziós technikák) változatokban. E nagy teljesítőképességű módszerek alkalmazásának előfeltétele a hatékony minta-előkészítés, a minták gyors és kontamináció mentes feltárása.

Szervesanyag tartalmú minták feltárásának hagyományos módja a roncsolás oxidatív tömény savakban (savkeverékekben) magas hőmérsékleten. A nyitott edényekben végzett roncsolásnál mindig fennáll a kontamináció és az anyagvesztés veszélye. Zárt teflonedényeket nyomástartó acélköpenybe hevítve, már hosszabb ideje alkalmaznak ilyen célra. Ezek kezelése azonban nehézkes és nagy mintasorozatok feltárására nem alkalmasak.

A mikrohullámú berendezés egyedülálló specialitása, hogy a feltárást vízhűtéssel biztosítja, így lehetővé vált, hogy a feltárás alacsony nyomáson történjen. A feltárandó anyag mennyisége 0,5 és 1 g között lehet, a feltárási idő 10 -25 perc között van.

Érdekel
Szarito berendezés

Mikrohullámú szárító készülék
MVM-6

Szarito nagy kep

Mikrohullámú szárító készülék (MVM-6)

A berendezést laboratóriumi célokra használják nedvesség meghatározás elengedhetetlen kiegészítő eszközeként.

Az itt látható készülék alkalmas minták tömegveszteségének közvetett, analitikai mérleggel összekapcsolt gyors meghatározására. A készülék a szárítás után mikrohullámú elektromágneses molekuláris gerjesztő hatásának és a légritkított térben vizsgált minta anyagi tulajdonságainak kölcsönhatását optimalizálja. Az automatizált szárítási művelet a klasszikus szárítókészülékkel és eljárással szemben tízszer gyorsabban teszi lehetővé az eredményekhez való hozzáférést.

A készüléket a következő területeken használják: húsipari-, cukoripari-, édesipari-, szeszipari-, sütőipari-, tejipari-, baromfiipari-, dohányipari laboratóriumok, nemzetközi minőségellenőrzés.

Érdekel

E-mail címeink

Telefonszámaink

Mobil: 06 30 829 3432
06 1 280-6513